Tegels Depaepe

Tegels Depaepe is sinds 1918 importeur van keramische vloer- en wandtegels. Een familiebedrijf dat staat voor betrokkenheid, vertrouwen en duurzaam ondernemen. Door uitsluitend te werken met dé topmerken uit Italië en Spanje, kunnen wij de hoogste kwaliteit en nieuwste trends blijvend garanderen.

In onze showroom van meer dan 2000 m2 te Wevelgem staat het creëren van een belevingsruimte centraal.

Met oog voor esthetiek en aandacht voor de functionaliteit van uw project, verfijnen onze interieurexperts uw wensen. Ze helpen u te kiezen uit de beste materialen voor uw interieur.

Lees meer

XXL CERAMICS

Keramische platen zijn hét antwoord op de meest geavanceerde behoeftes voor architectuur en interieur. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in afmetingen tot 160×320 cm, en in verschillende afwerkingen: van marmer en terrazzo tot metaal- en betonlook.

De esthetische en technische prestaties van dit materiaal bieden de nodige flexibiliteit voor uw ontwerpen en de vrijheid om al uw ideeën te realiseren.

Hun dikte van zowel 3.5 mm en 6 mm maakt dit materiaal uitermate geschikt voor de meest uitlopende toepassingen.

  • Vloeren en wanden optrekken in hetzelfde materiaal.
  • Het bekleden van meubilair zoals: badkamermeubels, tafel en krasbestendige werkbladen voor keuken.
  • Duurzame gevelbekleding
Ontdek

Decor

Keramische decortegels geven een extra dimensie aan een ruimte. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua vormen, kleuren en patronen.

Maak je keuze uit cement- of patroontegels, mozaïeken, Marokkaanse of keramische zelliges, hexagonen, decoratieve tegels en tal van andere tegelpareltjes…

Durf en creëer op die manier een blikvanger op de vloer of wand. Gegarandeerd een sfeermaker voor het interieur.

ESF

Het ESF investeert samen met Vlaanderen & Europa in arbeidskansen en kwaliteitsvolle loopbanen.

Lees meer