over ons

Tegels Depaepe

Familiebedrijf met grote knowhow

Al meer dan 100 jaar specialiseert Tegels Depaepe zich in tegels. Onze kennis scherpen we voortdurend aan en geven die van generatie op generatie door. Wij zijn trots dat het bedrijf ondertussen door de vierde generatie wordt geleid.

 

Alle kwaliteitsmerken 

Bij Tegels Depaepe vindt u dé grote tegelmerken. Reeds decennialang zijn we rechtstreekse verdeler van deze merken, waardoor we de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

U bent binnen elk budget zeker van een duurzame oplossing. Tegels zijn tenslotte een langetermijninvestering.

 

Onmiddellijk beschikbaar

Tegels Depaepe heeft een enorme voorraad. Wij vinden het belangrijk te blijven investeren in nieuwe opslagmogelijkheden, zodat we een snelle levering kunnen garanderen.

 

Moderne ruime toonzaal

We investeerden in een volledig nieuwe toonzaal, waardoor onze oppervlakte meer dan verdrievoudigd is. De toonzaal ligt vlakbij de afrit van de autosnelweg, en is zo vlot bereikbaar. U kan er tal van ideeën opdoen voor uw living, keuken, badkamer, garage en terras.

Wij tonen u de tegels op grote vlakken, zodat u zich makkelijker een beeld kan vormen van het uiteindelijk resultaat.

Kinderen kunnen zich amuseren in de kinderhoek, terwijl u in alle rust tegels kiest. Ons gemotiveerd team begeleidt u met plezier bij uw zoektocht naar de ideale tegel. Wij streven er voortdurend naar om kwaliteit te bieden, rekening houdend met de allernieuwste trends.

U bent van harte welkom!