over ons

Tegels Depaepe

Familiebedrijf met grote knowhow

Al sinds begin van vorige eeuw specialiseert Tegels Depaepe zich in tegels. Deze kennis wordt voortdurend aangescherpt en van generatie op generatie doorgegeven. Wij zijn dan ook trots om te kunnen zeggen dat het bedrijf ondertussen geleid wordt door de vierde generatie.

 

Alle kwaliteitsmerken 

Bij Tegels Depaepe vindt u dé grote tegelmerken. Reeds decennia lang zijn we rechtstreekse verdeler van deze merken, waardoor we de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

U bent binnen elk budget zeker van een duurzame oplossing, want tegels zijn immers een langetermijninvestering.

 

Onmiddellijk beschikbaar

Tegels Depaepe heeft een enorme voorraad. Wij vinden het belangrijk te blijven investeren in nieuwe opslagmogelijkheden zodat we een snelle levering kunnen garanderen.

 

Moderne ruime toonzaal

We hebben geïnvesteerd in een volledig nieuwe toonzaal, hierdoor is onze oppervlakte meer dan verdrievoudigd. U kan er tal van ideeën opdoen voor uw living, keuken, badkamer, garage en terras.

Wij tonen u de tegels op grote vlakken, zo kunt u zich immers makkelijker een beeld vormen van het uiteindelijk resultaat.

Kinderen kunnen zich ondertussen amuseren in de kinderhoek, zodat u in alle rust kan kiezen. Ons gemotiveerd team begeleidt u met plezier in uw zoektocht naar de ideale tegel. Wij streven er voortdurend naar om kwaliteit te bieden, rekening houdende met de allernieuwste trends. De toonzaal ligt bovendien vlakbij de uitrit van de autosnelweg.

U bent van harte welkom!